Bakkerij Jaap Brakenhoff Krommenie

Voor de plaatselijke bakkerij in Krommenie Jaap Brakenhoff hebben we een website ontwikkeld. Het doel was wat meer bekendheid te genereren via het Internet voor deze bekende bakker in de Zaanstreek. Omdat de bakker geen verstand had van internettechnieken (en wij geen verstand hebben van brood bakken) hebben we de website zeer gebruikersvriendelijk gemaakt. Zelfs de bakker kan nu gemakkelijk zijn eigen website aanvullen met berichten en informatie. Omdat bakkerij Jaap Brakenhoff in Krommenie ook actief is op twitter hebben we een Twitterfeed tegevoegd aan de website. Daarnaast wilde hij dat er ook algemene informatie over brood en dergelijke op zijn website kwam te staan. Hiervoor hebben we de magazines van de voorlichtingswebsite www.brood.net geintegreerd in de website.  Tot slot hebben we alle hosting en domeinregistratie uit handen genomen, zodat bakker Jaap Brakenhoff zich weer rustig bezig kan houden met brood bakken!

Internet: http:/www.jaapbrakenhoff.nl/

Volg Jaap op twitter: http://twitter.com/#!/jaapbrakenhoff

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *